Nordic Ware bábovková forma Chiffon s jemným a elegantním vzorem. Objem: 2,5 litru. Forma na bábovku Chiffon Nádherná forma na bábovku ...
Kód: | NW-87477 |
Výrobce: | Nordic Ware |
Cena s DPH : | 1 375,- CZK |
DPH: | 21 % |
Dostupnost: | ihned ( zlatá ) |
Forma na bábovku Chiffon
Nádherná forma na bábovku Chiffon
Jedinečná bábovková forma Chiffon s jemným a elegantním vzorem. Po upečení nabízí sváteční atmosféru.
Rozměr: 23 x 10 cm
Objem: 2,5 litru
Barva: zlatá
Záruka: 10let
zdravotně nezávadná
speciální teflonový povrch
snadné vyklopení z pečící formy
snadná údržba
mimořádné výsledky při pečení
Bábovková forma Chiffon Nordic Ware je vyrobená z masivního hliníku se speciální teflonovou vrstvou vyvinutou společností Nordic Ware. Speciální vrstva zaručuje zdravotní nezávadnost a vynikající výsledky při pečení. Na rozdíl od běžného teflonu pracuje tato vrstva s cukrem - díky tomu bábovku vyklopíte naprosto snadno a bábovka bude mít krásné detaily. Poznejte rozdíl a mimořádnou kvalitu masivních forem na pečení Nordic Ware. Společnost Nordic Ware je inovativním výrobcem, jenž získal za své vynálezy řadu ocenění, prestižních cen a má v držení řadu patentů.
Rodinná společnost Nordic Ware byla založena již v roce 1946. Zakladatel společnosti Henry David Dalquist vyrobil v roce 1950 svou první bábovkovou formu na pečení a díky němu dnes mohou miliony lidí po celém světě péct své originální bábovky. Formy na pečení Nordic Ware používá přes 60 milionů lidí a jsou předávány z generace na generaci. Jako úcta k vynálezům této věhlasné značky byl v Americe ustanoven 15. listopad jako Mezinárodní den pečení.
Barva: zlatá
Základní recept na bábovku:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
3 vejce
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
Všechny ingredience smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Formu Nordic Ware důkladně vystříkáme sprejem na pečení (zakoupíte na našich stránkách) včetně všech záhybů a středu formy, následně můžeme vysypat polohrubou moukou nebo strouhankou. Pokud nepoužijete ruční šlehač, bude mít bábovka méně bublinek a dokonalejší vzhled. Do formy nalijeme těsto. Poté opatrně těsto rozlijte po okrajích formy. Tím docílíte toho, že těsto bude stoupat rovnoměrně. Dáme péct na 170°C po dobu 60 minut. Po dobu pečení neotvírejte troubu. Zkontrolujte, zda je bábovka upečená vložením špejle do těsta - nezůstane-li na špejli přilnuté těsto, je bábovka upečená. Důležité: Po vyjmutí z trouby nechte 10 minut chladnout, teprve pak bábovku vyklopte. Údaje o stupních a době pečení jsou orientační, držte se zkušeností a zvyklostí se svou troubou.
Doporučení: Další způsoby použití, tipy, rady a další naleznete v návodu k použití. Nikdy nepoužívejte pro vymazání olivový olej! Přílišné odmaštění formy není žádoucí.
Forma na bábovku Chiffon zlatá
Cena bez DPH: | 1 136,- |
Cena s DPH: | 1 375,- |
Cena s DPH | 219,- CZK |